Javascript is niet ingeschakeld...



Geachte bezoeker

Bootaccessoires Vinkeveen wil u graag optimaal van dienst zijn, dus ook met een prettig werkende webwinkel.
Onze website is daarom (onder andere) geprogammeerd met Javascript.

Javascript wordt wereldwijd door verreweg de meeste websites en gebruikers gebruikt, maar staat in uw browser helaas uitgeschakeld.
(klik voor meer info over Javascript)

Als u Javascript niet standaard wilt inschakelen maar toch onze website wilt gebruiken, dan heeft u eventueel een alternatief.
U kunt bootaccessoiresvinkeveen.nl in uw browser opnemen als door u vertrouwde uitzondering.
Is ook dat voor u niet wenselijk, dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel in Vinkeveen!

Met vriendelijke groet
Team Bootaccessoires Vinkeveen

Groenlandsekade 3a
3645 BA Vinkeveen
Telefoon: 0294 - 291460

Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf Bootaccessoiresvinkeveen B.V.
Website http://www.bootaccessoiresvinkeveen.nl - www.bootacc.nl
Inschrijfnummer KvK 64066088
BTW-nummer NL855507779B01

2. E-mailadres

  1. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
  2. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd. En voor het versturen van eventuele bestellingen die u heeft geplaatst. Bij het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel kan het voorkomen dat wij uw gegevens ook doorgeven aan derden ( leveranciers ) dit om de verzending van uw bestelling te kunnen uitvoeren. Wij verzoeken onze leveranciers ook om na verzending uw gegevens te verwijderen.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    1. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    2. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    3. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan
Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  1. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
  2. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria
  1. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
  2. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
  3. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligings gerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Mollie

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

11. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:
  1. Via e-mail: info@bootacc.nl
  2. Telefonisch: 0294291460
Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.